menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Omanlaisensa kassit

Artikkeli lähetetty: 03 March 2011

Valikoimiimme kuuluvat myös innovatiiviset, kierrätysmateriaaleista valmistetut erikokoiset ja erimalliset YourBag -laukut ja -kassit.

kassit


Valitse ja valmistuta omat laukkusi laajasta valikoimasta erimallisia (asiakirjalaukut, olkalaukut, osotoskassit, kylmäkassit) ja eri materiaaleista ja eri menetelmin valmistettuja kasseja (kudottu PP, kuitukangas, PET  ja puuvilla). Näiden kassien kaikki neljä sivua voidaan yksilöidä 100% toiveittesi mukaan.

Eri mallien lisäksi voit valita erilaisia ominaisuuksia näihin kasseihin ja laukkuihin. Erilaiset vetoketjut, tarranauhat, kantohihat ja kantokahavat, tereet, nauhat, taskut ja osastot auttavat korostamaan omaa ilmettäsi.

 


home email