menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Metsurin työvaatteet

Artikkeli lähetetty: 01 January 2016

Chainsaw Protection

Oak Chainsaw -metsurin työvaatteet on kehitetty mukaviksi ja turvallisiksi. Tuotteet on suunniteltu ulkona työskentelyyn ja niissä olevien joustavien yksityiskohtien ansiosta liikkuminen on helppoa. Turvallisten ominaisuuksien lisäksi vettähylkivä materiaali ja useat taskut tekevät tästä mallistosta käytännöllisen ja hyvännäköisen.


Sekä Oak-housut että Oak-avohaalarit ovat sertifioitu KWF-standardin mukaisiksi.


CH10 – Oak-takki

Vettähylkivä Oak-takki on käytännöllinen ja sen hengittävä materiaali tekee takista erityisen miellyttävän. Moottorisahan kanssa työskentelevälle takista tekee optimaalisen liikkuvutta lisäävät pitkät hihat ja hihansuiden  tarranauhasäätö.

Kangas: 65% Polyesteriä, 35% Puuvillaa. 245g/m2

Väri/koko: Musta-oranssi / S - 3XL


CH11 – Oak-housut

Näiden viilloilta suojaavien vyötäröhousujen päällimateriaali on erittäin kestävää ja vettähylkivää kangasta. Mukavien ja hengittävien housujen lahkeissa oleva 9-kerroksinen materiaali suojaa jalkoja mahdollisilta moottorisahan terän kosketuksilta (terän nopeus maks. 20 m/s).

EN381-5:1995 Luokka 1, Tyyppi A, 20 m/s. Sertifioitu KWF standardin mukaiseksi.

Päällimateriaali: 65% Polyesteriä, 35% Puuvillaa. 245g/m2

Sisäpinta: 43% Polyesteriä, 57% Polypropyleeniä, 120g

Väri/koko: Musta-oranssi / S - 3XL

Oak Workwear

home email