menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Mainoskarkit logolla

Artikkeli lähetetty: 03 March 2016

Mainoskarkit

Etsitkö yrityksellesi mieleenpainuvaa ja kaikille mieleistä mainostuotetta, oheistuotetta tai jakotuotetta? Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia makeisia ja karkkeja. Monet näistä tuotteistä ovat  huomiotaherättäviä ja kuitenkin edullisia tuotteita, minkä ansiosta nämä ovat suosittuja ja maistuvia jakotuotteita kaupoissa, hotelleissa, messuilla jne.

Messut lähestyvät, järjestelet yrityksessäsi jotain tapahtumaa, etsit sopivaa tuotetta postitettavaksi uuden mainoskampanjasi oheen? Mainosmakeiset ja mainoskarkit saattavat olla juuri etsimäsi tuote. Luonnollisestikin kaikki pakkaukset voidaan brändätä 4-väripainatuksilla juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Korkean laadun ja yrityksesi logolla yksilöidyn, ainutlaatuisen pakkauksen yhdistelmä on houkutteleva lahja, jollaisen saat meiltä jo pienemmälläkin budjetilla.

Klikkaa ylläolevasta kuvasta kattava katalogi hintoineen! Jos kaipaat lisäinfoa tai haluat tuotteistamme tarjouksen, älä epäröi ottaa yhteyttä !

Tee tilaus heti tästä!


home email