menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Mainoskynät

Artikkeli lähetetty: 08 August 2011

Yksi myydyimmistä jakotuotteista

Sijoituksesi ei tarvitse olla suuri saadaksesi yrityksellesi näkyvyyttä. Kokeile seuraavaksi mainoskyniä omalla painatuksella tai kaiverruksella. Valikoimamme mainoskyniä ja kirjoitusvälineitä on laaja ja kattava!

 

Mainoskynät

Totta on, että mainoskynät eivät ole mikään uusi idea markkinoinnin alalla. Mutta sitä ei todellakaan voi kieltää, että merkatut kynät ovat aina loistava ja tehokas, helposti jaettava ja mielellään vastaanotettu mainostuote. Kaipaatko todisteita? Katsoppa vain omalle työpöydällesi: todisteita löytyy varmasti useammalla eri logolla!

• Jokainen meistä käyttää kirjoistuvälineitä, useimmat päivittäin. Älä siis hukkaa mahdollisuutta antaa asiakkaallesi omalla logollasi varustettua kynää, jota hän puolestaan etsii, ottaa käteensä, käyttää ja katselee useamman kerran päivän aikana.
• Laatu on avainsana. Jos haluat, että asiakkaasi etsii juuri sinun logollasi varustettua mainoskynää, kannattaa panostaa laatuun. Kukapa ei haluaisi kirjoittaa hyvällä kynällä? Kuka heittäisi hyvän kynän roskikseen?
• Ulkonäkö on ratkaiseva. Poikkeava ulkonäkö tai tietyt ominaisuudet tekevät kynästäsi myös nähdyn ja halutun. Kynä, jossa toistuu yrityksei värit tai ajankohtainen kosketusnäyttökynä ovat suosittuja kyniä.
• Mainoskynät ovat yksi eniten myydyistä mainostuotteistamme: ne ovat edullisia ja hyödyllisiä!
• Tiesitkö, etä Advertising Specialtues Instituutin tekemän tutkimuksen mukaan mainoskynät ovat laajimmalle levinnyt ja työpaikoilla sekä kodeissa useimmiten vastaantuleva mainostuote?


home email