menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Kukka lahjaksi

Artikkeli lähetetty: 08 August 2015

kukka

Näiden Mini-Puutarha -pakkauksiin ja -myyntilaatikon tarroihin saat halutessasi oman painatuksen.

Siemeniä ja kukkasipuleita lahjaksi. Istutuspakkaukseen sisältyy kaikki tarpeet kukkien tai kasvien kasvatukseen.

kukka

Mini-pakkaus, 3,5 x 3,5 x 3,5 cm, jossa kaikki istutustarpeet, on ilo kaikenikäisille. Laadukkaat istutuspakkaukset ovat uusi idea liikelahja- ja mainostuotemarkkinoilla. Tällaiset, mahdollisesti omalla logolla merkatut, rasiat ovat viehättäviä ja erilaisia liikelahjoja. Jokainen rasia ja esittely-/myyntilaatikko voidaan merkata halutessasi omalla logollasi tai design-painatuksella. Voit tehdä minipuutarhastasi tehokkaan ja viehättävän liikelahjan, joka kantaa logoasi ja/tai mainostasi. Tämä yksilöitävissä oleva lahja-artikkeli antaa sinulle mahdollisuuden yhdistää viestisi tietyn kukan avulla haluttuun tapahtumaan tai vaikkapa vuodenaikaan.

Minipakkauksista kasvaa erilaisia kukkia ja kasveja. Kyllä, ne todella kasvavat! Näiden yksilöllisten liikelahjaideoiden valikoima on laaja. Valikoimasta löytyy jokaista ikäryhmää kiehtova vaihtoehto.

Autamme mielellämme asiakkaitamme yksilöllisen liikelahjaidean kehittämisessä ja toteuttamisessa!


home email