menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Webbag-pakkaukset

Artikkeli lähetetty: 04 April 2015

Ainutlaatuiset Webbag-pakkaukset verkkokaupoille

Packaging and sending bags

Webbag-pakkaukset on suunniteltu juuri verkkokaupoille ajatuksena, että tilausten pakkaaminen lähetystä varten tapauhtuisi entistäkin edullisemmin ja tehokkaammin sekä ennen kaikkea helpommin. Kaiken lisäksi WEBBAG on ainutlaatuinen lajissaan: tästä pakkauksesta asiakas saa hyvännäköisen kestokassin myöhempään käyttöön ja verkkokauppias siten tehokkaan kestomainoksen.

Verkkotilaustesi käsittely nopeasti ja tehokkaasti ilman tavanomaisia pakkausmateriaaleja ja samaan hintaan kuin tavallinen pahvilaatikko! Täytettyään tehtävänsä lähetyksen suojana nämä pakkaukset muuntuvat hyvännäköiseksi kassiksi, joka kantaa mukanaan lähettäjän haluamaa mainosta.


Klikkaamalla allaolevia logoja löydät aiheesta lisää infoa.

WEBBAG-pakkauksetshipping bagsshopping bagsluontoystävälliset kestokassitlow price bagslock seal bags


Shoppers

Contact us for any requests.

Nopea ja tehokas

WEBBAG-pakkaukset suljetaan vetoketjulla ja lukitaan oranssinvärisellä sinetillä. Vetoketju- ja sinettiyhdistelmän ansiosta lähetyksesi pakkaaminen tapahtuu muutamassa sekunissa. Tämän uuden pakkauksen rinnalla kaikki muut menetelmät kalpenevat ... ja tuntuvat vanhanaikaisilta.

×

Lahjoita kestokassi

Kun asiakas on saanut tilaamansa tuotteet turvallisesti WEBBAG-pakkauksessa, saa asiakas tämän pakkauksen yksinkertaisesti muutettua hyvännäköiseksi kestokassiksi. Lahjoita asiakkaallesi monikäyttöinen kassi!

×

Mainos

Säästöt pakkauskuluissa mahdollistavat sen, että voita lahjoittaa asiakkaallesi ainutlaatuisen, logollasi ja tunnusmerkeilläsi varustetun kestokassin. Nämä lähetyspakkaukset räätälöidään juuri sinun toiveittesi mukaisiksi: jokainen väri on toteutettavissa sekä spottiväri- ja 4-värirotaatiopainatukset ovat mahdollisia.

×

Luontoystävällinen

Kun käytät WEBBAG-pakkauksia ei asiakkaasi riesaksi kerry teippi- ja pahvijätettä. Päinvastoin: asiakkaasi saa lahjana kauniin kassin, jota hän voi käyttää kerta toisensa jälkeen!

×

Edullinen

WEBBAG-pakkausten hinta on erittäin kilpailukykyinen. Hinta on verrannollinen pahvilaatikoiden hinnan kanssa. Kuten pahvilaatikoidenkin kohdalla, koko vaikuttaa hintaan. Pyydä haluamasi kokoisista ja näköisistä WEBBAG-pakkauksista tarjous!

×

Sinetti

Patentoitu sinetti on vetoketjun vetimessä. Vetimen keskellä on sinetin ydin, joka painetaan sen vastakappaleeseen vetoketjun sulkemisen jälkeen. Tätä sinettiä ei saa auki muuten kuin murtamalla se irti vetimestä, minkä jälkeen vetoketjua voi käyttää normaalisti.

×


home email