menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

Toimitusehtoja


Soveltamisala

Näitä toimitusehtoja sovelletaan e-Products Oy:n ja asiakkaan väliseen kauppaan, ellei kirjallisesti ole toisin sovittu.

Sopimus

Tilaus on sitova kun siitä on tullut vahvistus.

Hinta

Hinnat ovat euroissa ilman arvonlisäveroa, ilman pakkaus- ja lähetyskuluja. e-Products Oy:llä on oikeus hintojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Toimituskulut

Toimituskulut ilmoitetaan tarkistetussa tilausvahvistuksessa.

Maksutavat

1. Bussiennakkolähetys/Postiennakko.  Tavarat lähetetään tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Maksu tapahtuu vasta matkahuollossa/postissa tuotetta noudettaessa. Ennakkomaksu liitetään tilauksen muihin kuluihin. Tilauksen laskukuitti (toimii myös takuukuittina) toimitetaan tällöin tuotelähetyksen mukana.

2. Ennakkomaksu/tilisiirto. Maksu tapahtuu e-Products Oy:n pankkitilille, kun e-Products Oy on ilmoittanut lopullisen summan tarkistetussa tilausvahvistuksessaan.

3. Lasku: Lähetämme erillisen laskun maksuehdolla 14 pv netto toimituspäivästä. Tämä maksutapa on voimassa vain e-Products Oy:n hyväksymille laskutusasiakkaille, valtion tai kunnan laitoksille ja virastoille, yliopistoille ja korkeakouluille, opistoille ja muille vastaaville oppilaitoksille, seurakunnille tai muille yhteisöille, pankeille ja vakuutusyhtiöille, julkisille osakeyhtiöille ja myös vakavaraisille suurille ja keskisuurille yrityksille. Muille, esim. pienyrityksille ja yksityishenkilöille, maksuehtona on pääsääntöisesti postiennakko tai ennakkomaksu. Epävarmoissa tilanteissa laskutusoikeutusta voi anoa yrityksen tiedoilla ja Y-tunnuksella e-Products Oy:ltä.

4. Käteinen / Nouto Varastolta: Tuotteet ovat noudettavissa kun olemme siitä erikseen asiakkaalle ilmoittaneet. Maksu tapahtuu noutopisteessämme käteisellä. Lähetyskuluja ei luonnollisesti tule.

Toimitustavat

Matkahuolto: Paketti noudettavissa Matkahuollon asiamieheltä. Paketin saapumisesta määräasemalle ilmoitetaan vastaanottajalle erikseen.

Posti: Tavarat lähetetään postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Nouto: Varastolta.

Muusta toimitustavasta e-Products Oy voi erikseen sopia asiakkaan kanssa.

Toimitusaika

e-Products Oy toimittaa tavarat välittömästi tai heti, kun tilattuja tavaroita saadaan. Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu yleensä saman viikon aikana tai vähintään 2-4 viikon sisällä tilauksen saapumisesta. Osalla tuotteista on kuitenkin hankalampi saatavuus, jolloin toimitus voi kestää hieman pidempäänkin.  Tiedotamme asiakkaita hyvissä ajoin mahdollisista viivästyksistä. Toimitukset keskeytetään, jos ostajalla on viivästyneitä maksuja e-Products Oy:lle. Toimitus katsotaan suoritetuksi, kun tavara on lähetetty ostajalle, tai kun se on ilmoitettu toimitusvalmiiksi noutoa varten.

Omistusoikeus

Kaupan kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle, kun kauppahinta on saapunut e-Products Oy:n tilille tai kun maksu on suoritettu käteisellä kassaan. Vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun tuote on lähtenyt e-Products Oy:n varastosta.

Takuu

Myyjä sitoutuu antamaan toimittamilleen tavaroille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Takuuajan katsotaan alkavan tavaran toimituspäivästä. Takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus tai tavaran muunlainen laiminlyönti. Takuuseen vetoaminen edellyttää, että ostaja on puolestaan oikein täyttänyt toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritellyt velvollisuutensa. Myyjän vastuu toimituksen viivästymisestä tai tavaran virheestä on kaikissa tapauksissa enintään toimituksen arvon määräinen. Myyjän vahingonkorvausvelvollisuus ei koske välillisiä vahinkoja eikä vahinkoja, jotka ovat aiheutuneet ostajan myydessä tuotteen edelleen. Tavaran takuukorjauksen toimittamiskulut maksaa ostaja ja palautuskulut e-Products Oy.

Peruutukset / Muutokset

Tuotteen saatavuuden loppuessa tai tilauksen toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (Yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet, jotka mahdollisesti seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postikulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan. Mikäli e-tukku.fi sivuilla olevissa hinta- ym. tiedoissa esiintyy ilmeisiä kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, e-Products Oy ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden virheellisten tietojen mukaisesti. Tilaaja päättääm, haluaako hän toimituksen korjatuin ehdoin ja tiedoin.

Palautukset

Tehty kauppa on sitova ja peruuttamaton eikä e-Products Oy:llä ole velvollisuutta hyväksyä palautusta. Ostaja voi peruuttaa tilauksen vain myyjän suostumuksella. Palautuksen hyväksyminen edellyttää tavaran myyneen e-Products Oy:n henkilön kirjallista suostumusta. Palautusrahdin maksaa ostaja. Merkattujen tai muutoin yksilöityjen tuotteiden palautuksia ei hyväksytä.

Erimielisyydet

Osapuolten väliset erimielisyydet käsitellään Satakunnan käräjäoikeudessa.

home email