menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

PMS -värit, spottivärit vs. CMYK-värit

PMS värit spottivärit

Spottivärikoodien käyttö on itseasiassa helppoa. Käyttämällä valmiita/olemassaolevia värikarttoja (kuten Pantone Matching System) on mahdollista valita juuri oikeat koodit halutuille väreille. Tämä toimii itseasiassa täysin samoin kuin seinämaalien sävykartat maalikaupassa. Aivan kuten maalikauppojen värikartoissa spottivärikartoissakin jokaisen värin jokaisella sävyllä on oma uniikki koodinsa – PMS numero, jonka perässä kirjain – C (kiiltäväpintaiset värit) tai U (mattapintaiset värit). Käyttämällä värikarttoja ja koodeja, värien toistaminen merkkauksissa ja tuotteissa on helppoa.

Ennen kuin annat kuvatiedostot meille työstettäväksi, tarkista aina halutut spottivärit Pantone-värikartasta. Tämä on ainoa tapa saada oikeat sävyt logoihin ilman, että itse tuotteista tarvitsee tehdä malleja tarkastettavaksi.

Jos sinulla ei ole Pantone -värikarttaa,  työsi helpottamiseksi meiltä löytyy kartta pdf-tiedostona. Tästä voit ladata PMS -värit koneellesi.

HUOMAA!! Tietokoneesi ruutu saattaa vääristää väresävyjä!!!

home email