menu

e-Products Oy

Työvaatteet - Urheiluvaatteet - Mainostekstiilit ja Liikelahjat online
search
Etsi koko sivustolta

whatshot Uutisia Puuvillaiset Mainoskassit Edullisesti Maaliskuun tarjous - Metallikynät Asquith & Fox Polo Collection Pipo-tarjous 09/2019 Lisää uutisia shopping_cart Tuotteemme Mainostekstiilit Ammattivaatteet Urheilutekstiilit Kassit - Laukut Sateenvarjot Kynät Promootiotuotteet Liikelahjat Kaikki kategoriat Brook Taverner info Info About us FAQ Contact Toimitusehtoja Check also: www.e-products.fi
email
info(at)e-tukku.fi
phone
0400-512 249

e-Products Oy ja e-tukku.fi

Olemme yrityksille ja laitoksille sekä erilaisille järjestöille ja seuroille suunnattu verkkotukku. Olemme koonneet e-tukku.fi -sivustollemme helposti tututstuttavan ja poikkeuksellisen laajan valikoiman erilaisia mainostuotteita, liikelahjoja, jakotuotteita sekä työvaatteita, urheiluvaatteita ja mainostekstiilejä. Valikoimiimme kuuluu tuttujen ja tunnettujen merkkien rinnalla myös useita tuotteita ja merkkejä, jotka tähän asti ovat olleet Suomessa tuntemattomia tai rajoitetusti saatavilla.

Pyrkimyksemme on tarjota asiakkaillemme laatua kohtuulliseen hintaan.

Koska asiakkaamme ovat yrityksiä, laitoksia ja seuroja, jotka ostavat tuotteita yhdellä kertaa suurempia määriä, haluamme tarjota tuotteet myös tukkumäärien mukaisin hinnoin. Mitä suurempi määrä, sitä edullisempi hinta.

Vuosien varrella olemme muodostaneet monipuolisen, koko Euroopan kattavan ja jopa sen rajat ylittävän yhteistyöverkoston. Sen ansiosta kykenemme palvelemaan asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja nopeasti.

Jos verkkokaupastamme ei löydy juuri sitä tuotetta tai merkkiä, jota etsit, kannattaa aina jättää siitä meille kysely. Laajan verkostomme kautta voimme todennäköisesti toimittaa kyseisen tuotteen. Ja luultavasti myös edullisemmin tukkuhintaan.

Palvelun laatu.

Tavoitteemme on, että saat meiltä sen, mitä haluat, silloin, kun haluat - mukaanlukien vastaukset kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiin. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja jos korjattavaa löytyy, kerro ehdotuksesi parannuksesta meille: olemme pelkkänä korvana!

Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme!

e-Products Oy

Vanha Vaasantie 291, Noormarkku
Finland - 0400-512 249
Y-tunnus: FI 2329793-5

home email